Det är väl ingen som har missat att Anna Book, numera ser helt annorlunda ut, mot vad hon har gjort alla de senaste åren. Sångerskan var med i Biggest Looser Sverige under 2017 där hon gick ner 22 kilo och dessutom vann hela finalen! Efter att hon lyckats gå ner så pass mycket i vikt, så valde Anna att även ta tag i andra delar av kroppen, vilket hon själv öppenhjärtigt har berättat om. Bland annat så valde hon att opera om sin mage, som var full med ärr, efter år av olika akutoperationer. Dessutom så gjorde hon ett bröstlyft. Hon har också gjort ögonbrynstatuering, samt satt in nya tandfasader. Just tänderna har varit ett känsligt kapitel i Annas liv. Hon har i många år skämts för sina tänder, samt att tänderna blev sjuka efter år av muntorrhet på grund av mediciner och bukoperationerna. Hon valde då att gå till en tandläkare, för att skaffa nya porslinskronor. Utöver dessa förändringar har Anna även skaffat en helt ny frisyr. Nu efter Biggest Looser, så har vi sett mer och mer av Anna. Senast, så var hon medverkande i Melodifestivalens deltävling 1, inte som tävlande, utan som ett kul reklaminslag. Anna har även gått ut med att hon totalt, gått ner över 70 kilo, genom åren, och hon har kämpat i många år pågrund av sjukdomen PCO. Med tv-programmet fick hon dock alla verktyg hon behövde, för att lära sig träna rätt, äta rätt, gå ner i vikt och behålla det. Hon är nu en helt ny Anna, som mår så mycket bättre!