Carl Adam Lewenhaupt, var en svensk greve, affärsman och krögare. Hans smeknamn, Noppe, fick han för många år sedan av sin mamma då har var lik en hund som fanns i familjen. Noppe avled den 28 februari, 2017, och efterlämnades av sin hustru Lee Lewenhaupt. Bland de sörjande fanns även kungen, som sedan barndomen haft Lewenhaupt som sin bästa vän. Begravningen skedde den 31 mars, i Hedvig Eleonora kyrka, Östermalm Stockholm och bland gästerna, återfanns kungafamiljen, hela societeten och även halva nöjes-Sverige, där ibland Anna Book, som var vän med Noppe, men även Agneta Sjödin, E-Type, Loa Falkman, och många fler.  Även Noppes tidigare hustru, Grynet Molvig var på plats. Noppe har i många år varit en folkkär profil och skapat sig många vänner. Noppe hade redan sedan innan, uttalat önskemål om hur han ville att hans begravning skulle gå till, när den väl kom. Han ville att Europes låt The Final Countdown skulle spelas och den önskan beviljades. Eftersom det var en borgerlig begravning med begravningsbyrå, så kunde de utforma den som de ville. Carola Häggkvist fick äran att sjunga låten, då hon länge varit nära vän med Noppe. Begravningen var vacker, det var ett hav av rosor kring kistan och under tiden som gästerna anlände, så spelades Himlen är oskyldigt blå av Ted Gärdestad. Efter begravningen samlades Noppes närmsta vänner, för en minnesstund.